Dos anys fent camí amb tota l'Assemblea de MÉS per Porreres i amb els meus amics i companys de feina, els regidors Tià Lliteres i Tomeu Garí. Aquella nit del 26 de maig férem un poc d’història dins el nostre partit. Durant tota la campanya vaig tenir bones sensacions, intuïa que passaria a tenir més d’un company dins l’Ajuntament…i així va ser: a partir d’aquell vespre passaríem a ser tres els regidors de MÉS que representaríem els nostres veïnats a la Sala! I només per catorze vots no hi va entrar la nostra companya Marta Escoda, a qui de forma carinyosa anomenam «la quarta regidora». Aquell vespre no podíem estar més contents! I no només perquè vaig encapçalar una gran llista de gent feinera i compromesa amb Porreres, sinó també perquè passàrem a ser la segona força dins l’Ajuntament, per primer pic en la nostra trajectòria política.

Durant aquests dos anys han passat moltes coses, una de les quals ningú (ni fins i tot els més pessimistes) esperava viure mai: una pandèmia. Aquest sotrac ens ha fet i ens fa viure la vida d’una altra manera, ens ha fet replantejar les coses (o almanco ho hauria de fer) i sobretot ens ha duit una altra manera de fer feina i de comunicar-nos. Nosaltres, com tothom, ens vàrem haver d’adaptar, però no aturàrem ni de fer feina ni de fer propostes a l’equip de govern, oferint-nos a ajudar per donar un cop de mà i seguir endavant fent poble.

Aquest és el nostre esperit, i per això durant aquest dos anys hem fet feina sempre pel present de Porreres, però evidentment també amb visió de futur. En aquest sentit hem treballat diferents mocions, com per exemple la presentada al darrer ple de maig sobre el sosteniment de les escoletes d’educació infantil 0-3; al gener en presentàrem una altra per promoure la instal·lació de plaques fotovoltaiques per autoconsum; i abans n’havíem presentat una altra per exigir a la Conselleria de Mobilitat que restablís la línia d’autobusos entre Porreres i l’Hospital de Manacor. Entre d’altres, també vàrem fer la proposta de fixar una taxa municipal a pagar per les empreses que vénen de fora a utilitzar el Parc de n’Hereveta, per compensar la despesa que ens comporta com a municipi.

Durant aquests dos anys, a part de l’activitat habitual com a regidors, hem fet tot tipus de preguntes a l’equip de govern, demanant dubtes, exposant queixes i fent propostes en benefici del nostre poble. En definitiva, hem fet allò que ens correspon com a membres de l’oposició, sempre estenent la mà a l’equip de govern, però també demanant sempre la major transparència possible.

De la mateixa manera sempre vos hem volgut tenir informats de tot allò que feim, per aquest motiu i ja durant les eleccions del 2019 demanàrem al nostre amic Nofre Móra que ens creàs la pàgina web www.mesperporreres.cat i és allà on també podeu trobar el nostre butlletí en format digital, el nostre programa electoral, informació sobre la nostra actualitat, etc.

Hem de dir que ens sentim orgullosos, perquè l’Assemblea de MÉS per Porreres durant aquests dos anys no ha aturat de créixer i de cada vegada es fa un poquet més gran, i això fa que entre les experiències viscudes i les que ens queden per viure, la il·lusió també cresqui mirant i fent feina cap el futur, amb un projecte nou per Porreres. Us hi sumau?
Gràcies pel vostre suport, i també per les vostres crítiques constructives. Seguim!