Qui som, la gent de MÉS per Porreres?

MÉS per Porreres és l’assemblea local de MÉS per Mallorca. Som un grup de persones que feim feina per canviar el nostre poble, per aconseguir un Porreres millor. La nostra perspectiva és el progrés social des d’unes polítiques basades en les idees del feminisme, l’ecologisme, l’esquerra sobiranista i el mallorquinisme polític. Volem per Porreres un ajuntament que dugui a terme una política participativa, oberta i transparent, al servei de totes les persones -infants, joves, persones treballadores, gent gran-, les entitats, les petites i mitjanes empreses que conformam el poble.


Com ens organitzam?

El màxim òrgan de decisió de MÉS per Porreres és l’Assemblea General, conformada per més de seixanta persones. Per executar les decisions d’aquesta Assemblea, hi ha la Comissió de Coordinació de MÉS per Porreres, conformada per entre quinze i vint persones, que duen el dia a dia del partit.


Membres de la Comissió de Coordinació

Us presentam, un per un, els membres que conformen la Comissió de Coordinació des de febrer de 2023, elegits per l’Assemblea General. Són les persones que s’encarreguen del bon funcionament intern del partit, de la coordinació amb el grup de regidors i, per tant, de vetllar perquè hi hagi una coordinació adequada entre els representants de MÉS dins l’Ajuntament i el partit.

Càrrecs i secretaries


Vocalies