Tià Lliteres serà el candidat a batle per MÉS per Porreres a les pròximes eleccions locals de maig de 2023. Dissabte passat, dia 24, vàrem presentar la seva candidatura davant més de 300 persones al local de l'Associació de Persones Majors de Porreres, que molt amablement ens van cedir aquest meravellós espai, on vàrem sopar molt bé i vàrem gaudir d'una vetllada pel record.

El candidat, en Tià, és graduat en Història per la Universitat de Barcelona (UB) i actualment és el director gerent de l'Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), una empresa pública del Govern que gestiona un pressupost molt semblant al de l'Ajuntament de Porreres. A més, des de 2019,  és regidor del nostre poble juntament amb Maria Rosa Juan Moll i Tomeu Gari. Acabat el sopar, Tià Lliteres es va dirigir al públic per dir que "assumesc el repte de liderar la candidatura de MÉS per Porreres per obtenir la batlia el 2023 després de 24 anys de govern del centredreta al nostre municipi: Porreres necessita un canvi cap a millor, i nosaltres ho tenim tot per aconseguir-ho. Tenim un projecte de present i de futur pel poble, tenim un grup renovat i jove disposat a assumir el canvi necessari, i tenim una gran il·lusió, que ens mou per fer possible aquesta transformació".

Al sopar ens hi acompanyaren el coordinador de MÉS i candidat a la presidència del Govern, Lluís Enric Apesteguia Ripoll, el secretari general de MÉS i candidat al Consell Jaume Alzamora Riera, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets , la portaveu ecosobiranista Marta Carrió Palou, i membres de l'executiva Maria Ramon, Joan Mas 'Collet', Joan Verger i Joana Aina Campomar, que no es volgueren perdre l'acte.

Des d'aquí volem donar les gràcies a tothom qui va fer possible aquest acte tan senzill però tan potent i emotiu. Encara que nosaltres no haguem aturat de fer feina per Porreres, es pot dir que dissabte vàrem agafar forces per encarar el gran repte que tenim al davant: obtenir la batlia de Porreres i governar el nostre municipi. Amb el vostre suport, serà possible.

#Porreres

#TiàLliteres

#EleccionsLocals2023


L'equip de coordinació de MÉS per Porreres, amb el candidat. Hi manca Tomeu Garí.
Tià Lliteres acompanyat per Marta Escoda, Maria Ramon, Lluís Apesteguia, Marta Carrió, Jaume Alzamora i Maria Rosa Juan.
Imatge panoràmica d'una part dels assistents durant l'emotiu discurs de Lluís Apeseguia, qui digué que "aquest sopar és l'anunci d'un canvi per Porreres".