És l’únic pàrquing proper al centre comercial i de restauració del poble i ha quedat petit.

MÉS per Porreres ha presentat una moció que defensarà en el pròxim ple de dia 22 de gener per ampliar un dels aparcaments més saturats del municipi. En concret, la formació demana a l’equip de govern que es comprometi a estudiar l’adquisició dels solars que confronten amb l’aparcament de la Plaça de toros, ubicat al carrer d’Agustí Font, per a encabir-hi més places per a vehicles.
Augmentant la capacitat d’aquest aparcament s’aconseguiria pacificar el trànsit als voltants de la plaça de la Vila, principal zona comercial i de restauració del poble. Segons el portaveu de MÉS, Sebastià Lliteres, “és una evidència que les places disponibles actualment en aquest pàrquing ja no responen a les necessitats de la població ni dels visitants”. A Porreres, en els darrers 25 anys, el parc de vehicles ha augmentat notablement, arribant als 651 turismes per cada 1.000 habitants.
Ara mateix, a Porreres hi ha cinc zones d’aparcament de titularitat municipal, tot i que algunes no constin en les normes subsidiàries. La majoria, però, s’ubiquen fora del nucli urbà.
En la moció, la formació també demana a l’Ajuntament que estudiï l’opció d’habilitar un sistema de pagament per a l’accés de vehicles de persones no residents a aquest aparcament, i que es fomenti la mobilitat sostenible mitjançant nous aparcaments per a bicicletes.

A la imatge, s'han marcat els terrenys que podrien ser part de l'ampliació de l'aparcament, ja sigui una part o la seva totalitat.