En aquest comunicat, la gent de MÉS per Porreres expressa la seva opinió respecte el pacte entre la formació de Xisca Mora (PI) i la de Miquel Àngel Veny (PSOE).

Les eleccions de 26 de maig a Porreres varen donar un resultat històric a MÉS, amb 641 vots i un percentatge d’un 25,4%. Una pujada de 200 vots que, sumada a la pujada de 57 vots del PSOE, donen els millors resultats en unes municipals porrerenques a opcions progressistes, tot i les diferències ideològiques entre l’esquerra sobiranista de MÉS i el PSOE.

És a dir, 926 porrerenques i porrerencs, un 36,69 %, no han votat cap opció conservadora (PI o PP). La pèrdua de 330 vots del PI, que li ha arrabassat la majoria absoluta i per molts pocs vots un regidor més, se n’ha anat a opcions que volen unes polítiques més socials i cohesionadores.

El poble ens ha donat un mandat clar de liderar l’oposició, i així ho farem, de manera seriosa, constructiva i creativa, oberta sempre al diàleg permanent amb les associacions i entitats del poble i amb qualsevol veí o veïna. MÉS per Porreres és un equip gran i il.lusionat que treballarà amb el poble i per al poble per exigir a l’equip de govern MÉS transparència, MÉS compromís social, MÉS oportunitats als joves, MÉS benestar als veïns amb més dificultats. En resum, MÉS progrés.

Ens trobareu sempre als carrers, escoltant a tothom i treballant pel bé comú.

Assemblea de MÉS per Porreres.

Porreres, 14 de juny del 2019.