Porrerenques, porrerencs... 𝗛𝗢 𝗛𝗘𝗠 𝗔𝗖𝗢𝗡𝗦𝗘𝗚𝗨𝗜𝗧! Hem guanyat les eleccions!

Sí! Hem aconseguit una fita històrica, hem obert un nou camí, però ha estat gràcies al vostre suport, a la confiança que ens heu demostrat al carrer i a les urnes. Per primera vegada en la història, hem aconseguit ser la força més votada al nostre poble, i hem sumat 5 regidors: 264 vots més que el 2019 i 2 regidors més!

Sí! Pensam, honestament, que amb la feina que hem fet i el projecte de poble que tenim, estam preparats per a governar. Els resultats demostren que 𝗣𝗼𝗿𝗿𝗲𝗿𝗲𝘀 𝘃𝗼𝗹 𝘂𝗻 𝗰𝗮𝗻𝘃𝗶 𝗮 𝗺𝗶𝗹𝗹𝗼𝗿.

Sí! Som la força més votada i, per això, assumirem amb orgull i responsabilitat la batlia si ens pertoca.

I a l'espera d'asseure'ns amb la resta de partits, un darrer apunt: lamentam que el PSOE no hagi obtingut representació i donam l'enhorabona a la resta de forces i futurs regidors.

A més, també estam satisfets dels resultats obtinguts a les eleccions insulars i autonòmiques, atès que MÉS ha aconseguit a Porreres 622 vots al Parlament, en lloc dels 506 de 2019; i 661 vots al Consell, en lloc dels 471 de 2019. Hem estat segona força tant al Parlament com al Consell, passant per davant el PI.

#AraMÉSquemai

#Porreres

Els 5 regidors/es de MÉS que varen sortir elegits: (d'esquerra a dreta) Tomeu Garí, Marta Escoda, Tià Lliteres, Maria Vaquer i Toni Sastre Bauçà.