A petició de MÉS per Porreres, el Consell de Mallorca ha instat l'IMAS a accelerar l'acreditació del Centre de Dia de Porreres per no demorar més la seva posada en funcionament. Tot i això, després de l'acreditació encara s'haurà de treure a concurs la seva gestió per part de l'Ajuntament. MÉS per Porreres s'ha tornat a oferir per consensuar un model de gestió de qualitat.

Al Ple del Consell de Mallorca del passat 29 de juliol s'hi varen debatre i aprovar diverses propostes de resolució. Aquestes, són peticions que fan els grups polítics del Consell per intentar marcar la línia política i/o actuacions del govern insular.

En aquest cas, el grup de consellers de MÉS per Mallorca, liderat pel portaveu Jaume Alzamora, va formular una proposta de resolució que deia "El Ple del Consell de Mallorca insta l’IMAS a aclarir i accelarar l’acreditació del centre de dia de Porreres per així no demorar més la seva entrada en funcionament".

La proposta fou aprovada per tots els grups polítics (PP, PSOE, MÉS, PI) menys VOX, que no deu considerar aquesta proposta important per les persones majors del nostre poble i voltants, demostrant una vegada més la seva falta de respecte cap a les polítiques públiques de benestar social.

Amb anterioritat, al ple municipal de dia 22 de juliol, el grup MÉS per Porreres vàrem demanar com estava aquest tema, i se'ns va respondre que faltava poc perquè el Consell pogués enllestir l'acreditació d'aquest equipament. Ens tornàrem a oferir a l'equip de govern per consensuar el model de gestió del centre de dia, atès que finalment l'IMAS no vol o no pot gestionar-lo directament i ho haurà de fer l'Ajuntament. El que no entenem és que, amb els anys que duim de tramitació d'aquest centre de dia, no s'hagués aclarit tot això molt abans per avançar en el temps la seva posada en funcionament, com hem anat demanant any rere any.

Vos deixam el vídeo que el portaveu de MÉS, Jaume Alzamora, va fer per informar d'aquesta proposta de resolució sobre el centre de dia.

Llàstima que hi hagi hagut partits polítics de la vila que s'hagin ofès per la nostra publicació sobre aquest tema i que enlloc d'oferir solucions o informació pública sobre aquesta qüestió, intentin embrutar un tema rellevant pel poble i que requereix dels màxims consensos possibles. MÉS per Porreres no està per entrar en debats estèrils ni en retrets inútils, sinó per fer feina perquè aquest centre de dia sigui una realitat el més aviat possible.

NO PODEM ESPERAR MÉS!